Direct contact? Bel: 06 - 539 550 04

Home > Materiaal & afwerking

Lampenkap materiaal & afwerking

Het produceren van een complete lampenkap op maat is grotendeels handwerk. Het grote voordeel hiervan is dat er een oneindige mogelijkheid van afwerking ontstaat. De lampenkappen frames worden veelal machinaal gefrabriceerd, en in de juiste kleur afgewerkt. Afwijkende maten en enkele stuks zijn geen enkel probleem. De stoffen die standaard in de collectie zitten van Lampenkappen Studio Eemnes zijn op voorraad aanwezig, danwel zeer snel te leveren.

Lampenkappen zijn uiteraard in alle kleuren van de regenboog leverbaar. Wat daarnaast steeds vaker toegepast wordt is het bedrukken van lampenkappen; denk hierbij aan mooie natuurfoto's en bedrijfslogo's.
De uitstraling van de gewenste lampenkap kan hierdoor perfect aansluiten bij het geheel aan inrichting van kantoor, peuterspeelzaal en woonkamer. Het gebruik van bepaalde stoffen zoals zijde, zorgt voor een exclusieve uitstraling van uw interieur. 

Bekijk projecten Direct contact opnemen

Verlichting Lampenkappen

Bij Lampenkappen Studio kunt u ook uw lichtbronnen aanschaffen. Voor verschillende relaties verzorgen wij de (led)lampen en lamp-pendels. De keuze is echter enorm. De aloude gloeilamp is al een tijdje niet meer te koop, maar met energiezuinige ledlampen of de nog aanwezige halogeen lichtbronnen is het mogelijk de lampenkappen te voorzien van een passende uitstraling.

Bekijk projecten Direct contact opnemen